19e DRW Run Bike Run

Op zondag 3 november 2019 organiseren we onder auspiciën van de NTB voor de 19e keer de DRW Run Bike Run te Nijverdal over de prachtige “Sallandse Heuvelrug”.
Locatie: zwembad het Ravijn, Piet Heinweg 16 Nijverdal
Het parcours is onveranderd gebleven. De start/finish vindt plaats op de ligweide achter het zwembad Het Ravijn. Het betreft hier een off-road duathlon over een hoofdzakelijk onverhard terrein met vele hoogteverschillen die per ATB moet worden afgelegd. Er is zowel een individueel als een duoklassement. Bij de duo’s neemt één persoon het loopgedeelte voor zijn/haar rekening en de ander het fietsgedeelte.

De afstanden

Afstanden: 5 km lopen (twee rondes van 2,5 km)
20 km fietsen (ATB) (twee rondes van 10 km)
2,5 km lopen (1 ronde van 2,5 km)

Prijzengeld individueel klassement:
1e prijs heren senioren: 60 euro
2e prijs heren senioren: 40 euro
3e prijs heren senioren: 20 euro

1e prijs heren 40+: 60 euro
2e prijs heren 40+: 40 euro
3e prijs heren 40+: 20 euro

1e prijs dames: 60 euro
2e prijs dames: 40 euro
3e prijs dames: 20 euro

Hotel Restaurant de Uitkijk stelt een dinerbon voor 2 personen beschikbaar voor de eerste heer en eerste dame in het individuele klassement.
Intersport Ramon Zomer stelt een waardebon beschikbaar voor de 1e heer, 1e dame, 1e duo en 1e gemengde duo uit de gemeente Hellendoorn! Nieuw dit jaar is dat Intersport Ramon Zomer een waardebon beschikbaar stelt voor het 1e dames duo!

Prijzen duoklassement: Voor de eerste drie duo’s en eerste drie gemengde duo’s zijn waardebonnen beschikbaar gesteld door KokkieBikes.

Starttijd individueel klassement: 12.30 uur
Starttijd duoklassement: 13.00 uur

Inschrijving: www.mijninschrijving.nl

Inschrijfgeld:
18,50 euro incl. daglicentie (licentiehouders NTB met een A of X in hun licentie en leden van de KNWU, KNZB of Atletiek Unie met een wedstrijdlicentie betalen € 10,50)
23.50 euro voor duo’s (licentiehouders NTB met een A of X in hun licentie en leden van de KNWU, KNZB of Atletiek Unie met een wedstrijdlicentie betalen €15,50)

 

 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×